Det er Regnskogfondet som skriver dette, at norske barnebøker er med på å ødelegge regnskogen. Derfor har de laget en kampanje og ber om hjelp fra forfattere, ved at vi er med på å samle underskifter.

Her er oppfordringen frå Regnskogfondet:

Vi i Regnskogfondet trenger litt hjelp. Det tar bare noen sekunder og kan få stor betydning for regnskogen.

Regnskogfondet har testet norske barnebøker og funnet ut at nesten halvparten av de undersøkte bøkene er trykket på papir laget av regnskog. Nå legger vi press på norske forlag for å få dem til å slutte å trykke bøker på regnskogsødeleggende papir.

Krev barnebøker som ikke ødelegger regnskogen! Vi har laget en underskriftskampanje og trenger hjelp til å få folk til å signere! Det kan for eksempel gjøres ved å lage nettsak eller dele den på facebook, twitter og andre lure steder. http://regnskog.no/underskrift-barnebok

Håper dere vil signere og dele denne viktige saken!