Det vil foregå en markering av verdens flyktningdag lørdag 20.juni, på initiativ av flere barnebokforfattere. Initiativet startet med at Constance Ørbeck-Nilssen tok kontakt med andre forfattere for å markere dagen, spesielt med hensyn til barn, siden vi skriver for barn og det i dag er 22 millioner barn på flukt fra krig.

Vi kommer til å starte på Slottsplassen og gå til Eidsvollsplass, mens vi deler ut papirbåter med informasjon/tekster på. Fremme på Eidsvollsplass vil det være en markering med blant andre Hilde Hagerup, Veronica Salinas og  Elisabeth Helland Larsen.

Andre forfattere som også er involvert i prosjektet er Vera Micaelsen, Liv Marit Weberg, Synne Lea og Eivor Vindenes.

Dette blir jo veldig kort varsel, men vi inviterer dere allikevel til å komme på markeringen på Eidsvollsplass, og kanskje sende dele dette arrangementet med andre.

Her er en link til facebook-arrangementet, der du kan lese mer om markeringen og programmet. 

https://www.facebook.com/events/1601038033489225/