Summary in English: Drawings of frogs and toads by Svein Nyhus. The first (the one with ears) was made when he was 8, the others 1995–2010, and the collection shows frogs from «What Does the Fox Say?» (Norwegian original title «Hva sier reven?», 2013).

Flere ganger har jeg vist eksempler på hvordan jeg tegner samme motiv på forskjellige måter og forandrer stilen over tid – for dem som måtte være intressert i sånt. Denne gangen gjelder det frosker.

De første tegningene har jeg vist før, de neste er fra blant annet «Sånt som er» (2010), og de nyeste, i det store samlemotivet, er henta fra «Hva sier reven?» (2013). Figurene derfra skulle være minst like kræisi som YouTube-videoen til Ylvis som boka bygger på. Det var i hvert fall oppdraget jeg ga meg sjøl. Da gjaldt det ikke å kikke på fotografier eller naturtro studier av virkelige dyr. Teknikken var tegning i Photoshop.

Ja, mye går an.

Bonus: Nå på seinsommeren passer det også med et gjensyn av to venner fra øya der jeg bor. Den første hoppa inn gjennom terrassedøra, den andre fant jeg på veien.

Andre blogg-innlegg om like motiver i forskjellige teknikker:
skog«Håret til Mamma»pappaerhussoveromhav«Hemmeligheten til fru Plomme»sommertegningerflere rom
…og flere dyretegninger:
froskerfiskerkatterflere dyr«Esops fabler»aperhunderreverfugler