Summary in English: By clicking on the cover illustrations below you can read and listen to two picture books by Gro Dahle and Svein Nyhus in Norwegian: «Gentle» (or «What a Girl!», original title «Snill», 2002) and «Angry Man» (original title «Sinna Mann», 2003). Other titles and more language options are found on this site.

«Leseglede» kan alle se og lese «Snill» og «Sinna Mann», to barnebøker Gro og jeg lagde i 2002 og 2003. «Leseglede» er Cappelen Damms nettsted med et lite utvalg bildebøker på flere språk (klikker du på forsidebildene her, kommer du direkte til bøkene på norsk). Den første boka handler om ei jente som er altfor snill og så stille at hun setter seg fast i smilet og forsvinner i veggen. Den andre handler om en gutt som ser at faren slår mora hans.

Andre psykologiske allalderbøker skrevet av Gro og med samme store format, er «Bak Mumme bor Moni» (2000), «Krigen» (2012) og «Akvarium» (2014).

Se også:
Opplagstall for smale bøker som dette