Podcasten Svingens barnebokverden er ute med sin sjuende episode.

Dette er Norges ENESTE program som utelukkende handler om barne- og ungdomslitteratur.  Men podcasten trenger å nå bredere ut, til lærere, bokhandlere og foreldre. Derfor alle oppfordret på Facebook til  å dele oktober-episoden litt ekstra.

Som det står på Facebooksiden: For er det en ting det norske folk trenger, så er det en liten oppdatering på hva som rører seg innen ny, norsk barne- og ungdomslitteratur. For der skjer det nemlig mye for tiden.

Derfor slår vi også et ekstra slag for podcasten på NBU-sida.

I den nye episoden er Lisa Aisato og Audhild Solberg  gjester. Hør Lisa snakke om håndverkere som lager kaos i illustratørlivet hennes, om kleine forfattermøter og hvordan suksessen «Snart sover du» ble til. Audhild Solberg prater om hva som skjer når en forlagsveteran blir heltidsforfatter. Hun forteller om vanskelige skolebesøkøyeblikk og det evige temaet: bannes det for mye – eller for lite – i norske barnebøker. Pluss mye, mye mer i månedens episode! Det blir gjestespørsmål fra Svein Nyhus og Bjørn Ousland. Du finner programmet på iTunes og Soundcloud.

Les mer på https://arnesvingen.wordpress.com/podcast/

https://soundcloud.com/svingensbarnebokverden