Etter stor suksess inviterer vi igjen til Lang lunsj, mandag 4. desember klokka 1200 i Rådhusgata 7.

Lang lunsj er et lavterskeltilbud, første mandag i måneden, der medlemmer kan komme til lunsj og uformelt, kollegialt samvær. En arena der vi kan prate om litteraturen, prosjekter og livet generelt over litt enkel mat.

Tema for Lang lunsj i desember er skrivesperre. Hva gjør man når det føles som man blir mobbet på jobb hver eneste dag – og mobberen er deg selv? En av de påmeldte vil dele erfaringer og tanker om utfordringene man møter med skrivesperre. Vi åpner for prat og diskusjon etterpå.

Vi håper mange vil benytte seg av tilbudet. Vi gleder oss til å lunsje med dere!

Påmelding til ellen.liland(@)nbuforfattere.no  innen fredag 1. desember.

Vennlig hilsen Taran, Ellen og Mari i Rådhusgata 7