Denne boka passer for de yngste oppdagerne.

Tittel: Marihønas bok om blomster og bær

 Forfatter og illustratør: Jan-Kåre Øyen

 Forlag: Ena – et imprint i Vigmostad & Bjørke, 2018

 Sidetall: 56

 Sjanger: Faktabok

 

Kort om handlingen: 

Marihønas bok om blomster og bær er barnets aller første flora. Boken legger opp til nysgjerrighet, utforsking og naturglede. Her kan man finne tegninger av de aller vanligste blomster og bær. Boken er både skrevet og illustrert av Jan-Kåre Øien. Ta med denne boka, blyant, papir og et forstørrelsesglass ut i naturen og utforsk!

Utdrag fra boka:

 

Tre subjektive superlativ: Fargerik, informativ og leken!

Kort om forfatter:

Jan-Kåre Øien (født: 1950) er en anerkjent tegner, illustratør og grafiker som er utdannet fra Statens håndverks- og kunstindustriskole. Han har tegnet for aviser, tidsskrifter og rundt 100 bøker. Øyen er mye brukt som illustratør av skjønnlitteratur, men har også en sjeldent god formidlingsevne som illustratør av faktabøker for barn. Øien er innkjøpt av bl.a. Nasjonalgalleriet.

 Lenke til boka på forlagets hjemmeside: Ena – et imprint i Vigmostad & Bjørke