Camilla Skogseth Clausen, lingvist og språkkonsulent og nå kulturgründer.

I Bergen pågår det et litterært gründerprosjekt: Utvikling av barnebladet Leseplaneten som skal favne om skjønnlitteratur, sakprosa og tegneseriesjangeren. Hensikten er å fremme leselyst og gode leseopplevelser blant yngre lesere i alderen 6-10 år, og gi dem en mulighet til å utforske variert og nyskapende norsk barnelitteratur på egenhånd. Ikke minst skal det gi både synlighet til og nye muligheter for kreative utøvere.

Et pilotnummer nå i emning og Leseplaneten trenger kreative bidrag!

Ta kontakt med leseplaneten@gmail.com for mer informasjon.

Bak initiativet står Camilla Skogseth Clausen, lingvist og språkkonsulent og nå kulturgründer, som i 2015 begynte å se på muligheten for å skape noe nytt innen formidlingen av norsk barnelitteratur. Prosjektet har støtte fra Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune, Bergesenstiftelsen og Litteraturhuset i Bergen, og er en del av det kreative gründerfelleskapet Impact Hub Bergen.