Denne boka passer for naturinteresserte og nysgjerrige barn.

Tittel: Barnas bok om trærnes liv

 Forfatter og illustratør: Vesla Vetlesen

 Forlag: Ena – et imprint i Vigmostad & Bjørke, 2018

 Sidetall: ??

 Sjanger: Bildebok, fakta/sakprosa

 

Kort om handlingen:

Barnas bok om trærnes liv handler om trærne i Norge og om hva som lever sammen med dem – utenpå og inni. Fugler og innsekter – sopp, mose og lav hører med i trærnes liv. Vesla Vetlesens naturbøker har virkelig truffet blink i det norske bokmarkedet. Varme, nære og gjennomillustrerte bøker for nysgjerrige barn. Bøkene åpner barnets øyne for naturen rundt dem, samtidig som de voksne lærer sammen med barna.

Utdrag fra boka:

Tre subjektive superlativ: smart, lettlest og fargerik!

Vesla Vetlesen (f. 1930) er kunster, journalist og politiker for Arbeiderpartiet. Hun har hatt en rekke offentlige verv og tillitsverv, og satt som bistandsminister fra 1986 til 1988. Hennes forfatterskap omfatter dokumentarlitteratur og bøker om botanikk. Vetlesen er utdannet fra Statens håndverks- og kunstindustriskole. Barnas bok om-bøkene har etablert seg som en bestselgerserie.

Om boka på på forlagets hjemmeside:  Ena – et imprint i Vigmostad & Bjørke