Denne boka passer for deg som liker bøker med, grøss, spenning og humor.

Tittel: Duste-spøkelser

 Forfatter: Anneli Klepp

 Illustratør: Sandra Steffensen

 Forlag:Gyldendal

 Sidetall: 96

 Sjanger: Drama

 

Kort om handlingen: 

Line tror ikke på spøkelser. Hun er heller ikke det minste redd for å møte Mons og Gilbert på kirkegården. Men Sara skulle vært med!

Line må gå til kirkegården, alene. Der er det skremmende mørkt, bortsett fra noen lys som blafrer. Og hvor er guttene? Da, plutselig, hører hun et hyl …

 

Tekstutdrag:

Line ligger flatt på magen i det fuktige gresset på kirkegården. Hodelykten har sluttet å lyse. Hun prøver å reise seg. Men det sitter visst noen på ryggen hennes! Og nå oppdager hun to hvitkledde hender rundt håndleddene sine, de holder henne fast! Er det menneske? Et spøkelse? Hvor er Gilbert? Det er like før Line får panikk.

 

Tre subjektive superlativ: Spennende, morsomt og hverdagsnært.

 Anneli Klepp (1966) skriver seg rett inn i unge mennesker liv og problemer, og alltid med varme og humor som sine fremste virkemidler. Hun har utgitt en rekke barne- og ungdomsbøker, blant annet ti bøker om Tor og Mia i serien Lesebra.

Sandra Steffensen (f. 1987 i Mosjøen) er utdannet Illustratør fra Norges Kreative Fagskole i Trondheim og University of Hertfordshire. Siden har hun jobbet fulltid med barnebøker, teater og spill og har bla. illustrert til Namsskogan Familieparks Rebella Hex univers.

Lenke til boka på forlagets hjemmeside: Gyldendal