Denne boka passer for alle slimelskere!

 

Tittel: Den store norske slimboka

 Forfatter: Andreas Wahl

 Forlag: Kagge forlag, 2018

 Sidetall: 102

 Sjanger: Sakprosa

 

Kort om handlingen: 

Her får du et vell av oppskrifter på ulike typer slim pluss at du får en forklaring på hva som skjer hvis du gjør og bruker det ene eller det andre, fortalt på en lettfattelig og leken måte av fysiker og tv-personlighet Andreas Wahl.

Her er oppskrifter på alt fra juleslim og påskeslim til galakseslim, glitterslim og til og med spiselig slim.

Her er tips og råd om utstyr du bør ha og ideer om hva som passer sammen, om farger og andre slimeffekter, og innspill til hva som er lov og ikke lov å bruke i Norge. Skolelim er en viktig ingrediens i slim, og her får du en fullstendig limguide med tips om hvilke som fungerer og ikke.

Det er også et brev til mamma og pappa, som kan klippes ut og gis dem, hvor Andreas forklarer at ja, det kan bli litt gris på kjøkkenet, men at de må huske på at det er læring og leking som får verden til å gå videre.

Slim i vei!

Utdrag fra boka: 

Tre subjektive superlativ:  Engasjerende, morsom og idérik.

 Andreas Wahl er fysiker, programleder, og lever av å formidle naturvitenskap til et bredt publikum. Han er kjent fra Aftenposten junior og NRK Super, og som programleder for Folkeopplysningen og Med livet som innsats på NRK. Wahl turnerer i hele Norge med populærvitenskapelige foredrag. Han har tidligere utgitt boka Fysikkmagi på Kagge Forlag.

Lenke til boka på forlagets hjemmeside: Kagge Forlag