Bokåret 2019 nærmer seg slutten, og i den anledning inviterer Deichman til stort avslutningskalas på Hovedbiblioteket i Oslo 29. november kl. 19:00. 

Hør Stein Torleif Bjella synge og Evelyn Rasmussen og Don Martin slamme, se Jon Øystein Flink trylle, hør Sandra Kolstad og Kari Bremnes samtale om Tove Ditlevsen i #denboka live, se 500-årbøkene og bli med inn i husets hemmelige rom.

Andre som bidrar denne kvelden, er Tove Nilsen, Jan Erik Vold, Anna Fiske, Simon Stranger, Hilde Østby, Knut Nærum, Heidi Marie Vestrheim, Aon Raza Naqvi, Rebecca Wexelsen og mange flere. NRK filmer dessuten finaleprogrammet av Bokekspedisjonen her med gjester og programledere.

Det blir velkomstdrink, hyggelige barer og lett servering. Dørene stenger kl. 01:00.

Kalaset er gratis og åpent for alle, men Deichman blir glade om du melder deg på her: formidling@deichman.no innen 25. november.

Adresse: Deichman Hovedbiblioteket, Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo

Les mer om festen på Facebook og Deichmans nettsider.

Foto: Deichman