Se og les er en fagkonferanse for bibliotekarer, lærere, barne- og ungdomsbokforfattere og alle andre som er opptatt av barn, unge og lesning.  I år går konferansen av stabelen 11.–12. februar i Bergen.

Tema for Se og les 2020 er uro. Målet er å utfordre og utforske og gi påfyll og gode møter med litteratur, skapere og formidlere. Konferansen blir holdt på Grand Hotel Terminus, et steinkast fra Bergen Offentlige Bibliotek.

Noen høydepunkter fra programmet
Bukkene Bruse (og Bjørn Rørvik) oppsøker psykolog Peder Kjøs, og Bjørn Sortland intervjuer skaperne av tv-seriene ZombieLars og Lovleg og snakker om dyr med Tyra T. Tronstad og Ragnar Aalbu. Direktør for Internett og nye medier i IKT-Norge, Torgeir Waterhouse, foredrar om den nye formidler- og forfatterrollen, det blir debatt ledet av Liv Gulbrandsen – og hvordan avslutter man egentlig en ungdomsroman?

Se hele programmet her.

Dessuten
Dagen før konferansen, mandag 10. februar kl. 12:0015:00, holdes det et gratis sakprosaseminar  i regi av Foreningen !les og Bergen Offentlige Bibliotek. Egen påmelding her.

Mandag kveld kl. 19:3021:00 er det gratis konferansevorspiel på Bergen Offentlige Bibliotek. Under overskriften «Dette er jeg skikkelig fornøyd med» forteller fire forfattere og illustratører om hva de liker best av det de har skrevet eller tegnet opp gjennom årene.

Ingen konferanse uten en festkveld! Tirsdag 11. februar kl. 19:00 blir det mingling, mat og underholdning på biblioteket. Egen påmelding i linken under.

Meld deg på Se og les-konferansen 2020 her

(Vil du ha tilsendt faktura? Meld deg på her.)

Påmeldingsfrist: 1. februar 2020