Litteraturhuset ligger i Wergelandsveien 29 i Oslo, rett ved Slottsparken. Foto: Litteraturhuset

NBU har avtale med Litteraturhuset om leie av to arbeidsplasser (et kontor og et mindre avlukke med glassdør). Du kan søke om plass fra 1. juli til 31. desember 2020.

Å ha kontorplass på Skriveloftet (4. etasje) på Litteraturhuset har inntil nylig vært gratis, men Litteraturhuset besluttet i fjor høst å innføre en lav månedsleie for kontorplassene. Nå koster det kr 300 per måned å disponere kontoret eller avlukket. Du kan søke om plass for tre måneder av gangen, fra 1. juli til 30. september eller fra 1. oktober til 31. desember 2020.

På Skriveloftet har du tilgang til trådløst Internett samt kopimaskin og printer i fellesområdet. Det er også et lite kjøkken der med vannkoker, kjøleskap og mikrobølgeovn – og andre skrivende du kan spise lunsj med.

Interesserte medlemmer kan sende en kortfattet og begrunnet søknad på e-post til: ellen.liland@nbuforfattere.no. Husk å føre opp om du ønsker kontor eller avlukke eller om begge deler er aktuelt, og i hvilken periode du ønsker å sitte der.

Søknadsfristen er tirsdag 16. juni.

Forfattere som blir tildelt kontorplass, får eget nøkkelkort som gir adgang til Skriveloftet alle dager i uka.

Det er også mulig å sitte på Skriveloftet uten fast kontorplass. Da betaler du kr 450 per måned hvis du er medlem av NBU eller en annen kunstnerorganisasjon. Send søknad til Litteraturhuset her.

Les mer om Skriveloftet her.