21.–22. september arrangeres KOMMA – visningsarena for litteratur på Lillehammer. KOMMA er rettet mot produsenter, litteraturansvarlige, forfattere og utøvere i Den kulturelle skolesekken (DKS), og det vil blant annet bli vist utdrag fra litteraturproduksjoner som er på turné eller under utvikling.

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn viser utdrag fra en produksjon under KOMMA i 2018. Foto: KOMMA/Kulturtanken

I tillegg til visninger blir det faglig påfyll, scenesamtaler, felles lunsjer og festmiddag – med fokus på smittervern og trygge rammer. Det arrangeres også litterær speed-dating. Har du en idé til en god litteraturproduksjon? En bok du gjerne skulle formidlet, men som du ikke helt vet hvordan kan presenteres? Mandag 21. september blir det lavterskel speed-dating mellom forfattere/utøvere og produsenter/ litteraturansvarlige. 

Les mer om KOMMA og meld deg på her.

Todagerspass koster kr 1400,-  og inkluderer visninger samt lunsj begge dager. NB: I år har KOMMA begrenset kapasitet pga. koronasituasjonen.

KOMMA er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken (DKS) i Innlandet, DKS i Viken, Turnéorganisasjonen, Norsk Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. KOMMA arrangeres samtidig med årets Pegasusfestival. Se festivalprogrammet her. 

«Har litteraturen det best i bok?». Paneldebatt under KOMMA i 2018. Med NBU-leder Taran Bjørnstad, Liv Gulbrandsen, Bjørn Ingvaldsen og styreleder i Norsk Forfattersentrum, Mikkel Bugge. Foto: KOMMA/Kulturtanken