KOMMA er en nasjonal visningsarena der forfattere får mulighet til å vise litteraturproduksjonene sine for kulturarrangører og produsenter i Den kulturelle skolesekken (DKS). Målet er at forfattere skal nå nye målgrupper og få oppdrag i etterkant.

KOMMA finner sted på Lillehammer i tilknytning til Norsk Litteraturfestival i mai. Programmet består av 45 min. lange visninger av produksjoner for barn og unge. Enkelte arrangementer vises foran et publikum med barn/ungdom, andre foran et voksent publikum. I tillegg finnes programkonseptet Semikolon, der det vises utdrag fra produksjoner eller produksjonsideer som ennå ikke er ferdig utviklet.

Vil du vise din litteraturproduksjon på KOMMA neste år?

Da kan du søke nå. Innmeldingen er åpen fram til 11. desember 2020.

Dersom du har sendt inn prosjektbeskrivelse via DKS-portalen, kan du sende en kopi av denne til Pegasus-ansvarlig Anne-Thea Haavind i stedet for å fylle inn påmeldingsskjemaet under.

Meld inn din litteraturproduksjon her.

Fra litteraturproduksjonen «Krokodilletyven» av Kvadratteatret basert på Taran Bjørnstads bok med samme navn. Foto: KOMMA/Norsk Litteraturfestival