Litteraturhuset ligger i Wergelandsveien 29 i Oslo, rett ved Slottsparken. Foto: Litteraturhuset

NBU har avtale med Litteraturhuset om leie av to arbeidsplasser for NBU-medlemmer. Du kan søke om plass fra 1. januar til 30. juni 2021.

Å ha kontorplass på Skriveloftet (4. etasje) på Litteraturhuset koster kun kr 300 per måned. Du kan velge mellom et kontor eller et mindre avlukke med glassdør. Leieperioden er tre måneder, fra 1. januar til 30. mars og fra 1. april til 30. juni 2021. Du kan søke om begge periodene.

På Skriveloftet har du tilgang til trådløst Internett samt kopimaskin og printer i fellesområdet. Det er også et lite kjøkken der med vannkoker, kjøleskap og mikrobølgeovn – og andre skrivende du kan spise lunsj med.

Interesserte medlemmer kan sende en kortfattet og begrunnet søknad på e-post til administrasjonsleder i NBU: ellen.liland@nbuforfattere.no. Husk å føre opp om du ønsker kontor eller avlukke eller om begge deler er aktuelt, og i hvilken periode du ønsker å sitte der.

Forfattere som blir tildelt kontorplass, får eget nøkkelkort som gir adgang til Skriveloftet alle dager i uka.

Søknadsfristen er fredag 27. november.

Det er også mulig å sitte på Skriveloftet uten fast kontorplass. Da betaler du kr 450 per måned hvis du er medlem av NBU eller en annen kunstnerorganisasjon. Send søknad til Litteraturhuset her.

Les mer om Skriveloftet her.