Litteraturhuset ligger i Wergelandsveien 29 i Oslo, rett ved Slottsparken. Foto: Litteraturhuset

Fram til 30. juni 2022 har NBU avtale med Litteraturhuset om leie av to kontorplasser for NBU-medlemmer. Du kan nå søke om plass i den siste perioden, fra 1. januar til 30. juni.

Å ha kontorplass på Skriveloftet (4. etasje) på Litteraturhuset koster kun kr 300 per måned. Du kan velge mellom et kontor eller et mindre avlukke med glassdør. Sjansene for å få plass er gode.

På Skriveloftet har du tilgang til trådløst Internett samt kopimaskin og printer i fellesområdet. Det er også et lite kjøkken der med vannkoker, kjøleskap og mikrobølgeovn – og andre skrivende du kan spise koronavennlig lunsj med.

Interesserte medlemmer kan sende en kortfattet søknad på e-post til administrasjonsleder i NBU: ellen.liland@nbuforfattere.no. Husk å føre opp om du ønsker kontor eller avlukke eller om begge deler er aktuelt.

Forfattere som blir tildelt kontorplass, får et eget nøkkelkort som gir adgang til Skriveloftet alle dager i uka.

Søknadsfristen er 17. desember.

Det er også mulig å sitte på Skriveloftet uten fast kontorplass. Da betaler du kr 450 per måned hvis du er medlem av NBU eller en annen kunstnerorganisasjon. Send søknad til Litteraturhuset her.

Les mer om Skriveloftet her.