Norsk barnebokinstitutt planlegger nytt opptak til Nordens eneste masterstudium i barne- og ungdomslitterær skrivekunst og formidling.

Masterstudentene vil få spisskompetanse i å skrive og formidle litteratur for barn og unge, og skal bidra til faglig utvikling på barne- og ungdomslitteraturfeltet. De vil få veiledning og oppfølging av etablerte forfattere og forskere. 

Studiet ledes av forfatter Hilde Hagerup, som er professor i barnelitterær skrivekunst. Hun har med seg forfatter og professor i skrivekunst Bjørn Sortland og forfatter, illustratør og førsteamanuensis i visuell og digital litteratur Alice Lima de Faria, med flere.

Les mer om studiet og søk her 

Søknadsfristen er 24. april 2022

Les intervju med de første studentene på masterstudiet høsten 2020

Det blir avholdt et digitalt infomøte for søkere 29. mars kl. 17-18.
Påmelding til: hanna.aanerud@barnebokinstituttet.no.