30. og 31. mai arrangeres KOMMA – visningsarena for litteratur på Lillehammer. KOMMA er rettet mot produsenter, litteraturansvarlige, forfattere og utøvere i Den kulturelle skolesekken (DKS), og det vil blant annet bli vist utdrag fra litteraturproduksjoner som er på turné eller under utvikling.

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn viser utdrag fra en produksjon under KOMMA i 2018. Foto: KOMMA/Kulturtanken

I år kan du oppleve utdrag eller fullvisning av 17 ulike produksjoner på KOMMA. Det blir tre runder med semikolon med temaene å formidle historie, bærekraft og elevmedvirkning. Dessuten gir Anna Fiske, Anne Gunn Halvorsen, Bjørn Ingvaldsen og Alfred Fidjestøl deg svar på spørsmåle­ne du selv ikke tør å stille, i Ikke spør om D(et)KS.

Se hele programmet her

Dagspass koster kr 800, seminarpass kr 1400. Festivalhotell er Hammer hotell. Overnatting koster kr 1200 per natt.

Meld deg på her

KOMMA arrangeres samtidig med Pegasus under Litteraturfestivalen på Lillehammer. Se festivalprogrammet her

«Har litteraturen det best i bok?». Paneldebatt under KOMMA i 2018. Med NBU-leder Taran Bjørnstad, Liv Gulbrandsen, Bjørn Ingvaldsen og styreleder i Norsk Forfattersentrum, Mikkel Bugge. Foto: KOMMA/Kulturtanken