Det nærmer seg jul, og som vanlig byr NBU på en aldri så liten adventskalender. Hver uke fram mot jul kan du vinne en premie hvis du gjetter hvilken barne- eller ungdomsbokforfatter som skjuler seg bak maska.

Hvem er dette?

Under bildet finner du fem hint.

Hint:

  • Forfatteren har jobbet på margarinfabrikk. Fikk sparken etter en dag.
  • Forfatteren er født og bor i Oslo.
  • Forfatteren er glad i and.
  • En av hovedpersonene i bøkene hans har sans for rumpedans.
  • Forfatteren har vurdert å snikmyrde eller eventuelt kaldkvele eller karnøfle verdens verste David Walliams.

Vet du hvem nissen er?

Send svaret på e-post til Ellen i NBU, ellen.liland@nbuforfattere.no, innen fredag 16. desember kl. 12, og bli med i trekningen av en premie! Både forfatternissen og vinneren blir avslørt her samt på Facebook– og Instagram-siden vår lørdag 17. desember.

SE FASITEN HER