I mai i år ble NBUs første skrivehelg arrangert. Tilbakemeldingene var gode, og vi inviterer derfor til en ny samling i juni 2023.

Denne gangen legges den til tre ukedager, mandag 5.– onsdag 7. juni. På samlingen vil det bli holdt en skriveworkshop. Det er også satt av god tid til skriving og sosialt samkvem med forfatterkolleger.

NB! Samlingen er fulltegnet

Det er forventet at deltakerne sender inn et kort manusutdrag (10-15 sider) i forkant. Utdragene danner utgangspunkt for samtalene i skriveworkshopen. Ansvarlige for workshopen er styremedlem A. Audhild Solberg, som har bakgrunn som forlagsredaktør, og nestleder Sanne Mathiassen, som har holdt flere skrivekurs. Reiseleder er Ellen Liland.

Skrivesamlingen vil bli holdt på Breiva Gjestegaard og Glamping i Bø i Telemark. Det er plass til åtte deltakere. NBU dekker reise, opphold og alle måltider. Det blir en deltakeravgift på kr 500.

På Breiva kan du bo både i velutstyrte glampingtelt og på hovedhuset på gården. Alle deltakerne får eget rom eller telt. Foto: Breiva

Send en søknad til ellen.liland@nbuforfattere.no innen fredag 13. januar der du kort beskriver manuset du jobber med, og hvorfor du ønsker å delta på NBUs skrivesamling i 2023. Du trenger ikke sende inn et manus i denne runden.

Du kan lese mer om skrivehelgen i 2022 her.

I hovedhuset er det både møterom og steder hvor man kan trekke seg tilbake og skrive. Det er også skrivebord på rommene og i teltene. Foto: Breiva