Ragnar Aalbu er en av Norges fremste bildebokskapere. I år har NBU gleden av å arrangerer masterclass med ham på Lillehammer Litteraturfestival for våre medlemmer og andre barne- og ungdomsforfattere! 

Velkommen til Ragnars hjørne på Litteraturfestivalen på Lillehammer.

I år er det 20 år siden han debuterte, og han har gitt ut en bok årlig siden 2004. Han er to ganger nominert til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris og har mottatt priser som Kulturdepartementets bildebokpris og flere gull i Visuelt.

Som illustratør har Aalbu blant annet samarbeidet med Bjørn F. Rørvik om Purriot-bøkene. På årets Masterclass vil Aalbu dele av sine erfaringer med å kombinere tekst og illustrasjoner til bildebøker. Det settes av tid til samtale, og deltakerne oppfordres til å forberede spørsmål knyttet til egne prosjekter og prosesser.

Masterclass arrangeres på Lillehammer fredag 31. mai kl. 9–10.30
Sted:  Kulturhuset Banken, Holbøsalen

Åpent for NBU-medlemmer og andre barne- og ungdomsbokforfattere. Forhåndspåmelding til ellen.liland@nbuforfattere.no
Påmelding innen 30.mai!
NBU har ikke mulighet for å dekke reise eller opphold ifm. arrangementet.