… leser jeg Katherine Webb sin nyeste roman; The Misbegotten.

…. er vi halvveis i sesong 3 i Buffy – the vampire slayer, og det blir bedre og bedre etter hvert som vi sluker sesongene.

… har vi en episode igjen av Orange is the new black, og det har vært mye bra, men når ikke helt opp hos meg.

… tenker jeg at jeg må lese mye mer norsk i romjula på grunn av Bokbloggerprisen. Men hva da med Brigdet Jones, Per Olov Enquist og Natasha Solomons? Det er de jeg har planlagt å lese. Jeg må lese mer, mye og hele tiden.

… har jeg nettopp sett Catching Fire på kino og Kong Lear på Nathionalteateret. Katniss Everdeen har jeg et spesielt forhold til, og Jennifer Lawrence gjør en vanvittig god innsats i filmen. Og den er mørk og dyster – egentlig i betydelig større grad enn forrige film. Kong Lear er jo heller ikke til å le av – men det er faktisk feil – for oppsetningen balanserte alvoret med mye humor. Så er den noe tvungen «kul» i en del formvalg, det blir litt utapå – men storslagent nok.

… har jeg begynt å spille Dota 2 på pc, og det er ikke lurt å gjøre nå rett før jul hvor man skal ha fokus andre steder.

… tar jeg opp Den Store Nisseboken, som er en av mine «knuge-hardt-inntil-og-aldri-slippe» bøker.

… holder jeg kurs for ungdom som har Sal og scene som valgfag, og tilbringer generelt mye tid i stallen.

Og snart snur sola!