Summary in English: In the Norwegian edition of «What Does the Fox Say?» there’s an extra morse dot in one of the illustrations, as a minimalistic joke; in the American version there’s instead a shabby fox on the same page. The picture book, based on Ylvis’s YouTube hit, is illustrated by Svein Nyhus.

Oi, i den amerikanske utgaven av «Hva sier reven?» har designeren fjerna en superfrekk morseprikk – og satt inn en tekstlinje isteden! Samtidig har det sneket seg inn en ny rev. Ser du det? Ja, ja, så får begge språkgrupper noe ekstra; norske lesere får minimalistisk selvironi, amerikanske en skabbete gjenbruksrev. Det føles nok bra.

Morseprikk i «Hva sier reven?» og ekstrarev i «What Does the Fox Say?“

Se også:
Boksignering i New York
Digital tegneteknikk
Kjøp digitaltrykk av tegningen
• Liknende hestetegninger fra 2000 og 2004