Summary in English: The American edition of «What Does the Fox Say?», a picture book based on Ylvis’s YouTube hit and illustrated by Svein Nyhus, debuted two weeks before Christmas 2013 at #1 on The New York Times Best seller list. The American publisher will highlight the accomplishment with a revised jacket. «The Fox» was also rated the most-watched YouTube video of 2013.

Rød juleengel i den amerikanske utgaven av «Hva sier reven?»

Ylvis’ musikalske revevideo ble nylig rangert som den mest populære filmen på YouTube i 2013. I november kom også «Hva sier reven?», en barnebok basert på låten, illustrert av Svein Nyhus. Et par uker før jul nå ble det i tillegg utgitt en amerikansk utgave av boka.

I USA har boka gått rett inn på førsteplass i kategorien «bildebøker for barn» i salgslistene til New York Times. Det amerikanske forlaget markerer begivenheten med å lage et enda mer salgsfremmende bokomslag.

Ser en salget av alle typer bøker under ett, havner reveboka lenger ned på listene – for eksempel her eller her. Det er plasseringer nok til alle.

Bloggredaksjonen sier bare «god jul!» – og minner om at ylvisene også signerer bøker i Tanum bokhandel i Byporten i Oslo lørdag 21. desember kl. 15.

Okei. Nok reklame for nå.

Se også:
Boksignering i New York, Los Angeles og Oslo
Amerikanske leseranmeldelser
Kjøp reveillustrasjoner og andre gavetegninger