Summary in English: Norwegian twin brothers and illustrators Svein and Egil Nyhus recently received a national prize for their illustrations and drawing show for children.

19. januar 2014 fikk to menn Teskjekjerringprisen «for sitt virke som tegnere og forfattere både i bokform og på veien med forestillinger for barn gjennom mange år». Prisen ble delt ut under åpningsforetillinga i Prøysenåret 2014.

Bloggredaksjonen ser at Svein redder seg ved å la avistegneren Egil briljere med sine håndverksferdigheter og styre showet. Det  er fint. Redaksjonen synes også at det ble en fin  festforestilling. Det samme gjelder tekstene til Alf Prøysen. At de er fine, altså.

Det første bildet under er fra Det Norske Teatret og viser fra venstre Guro von Germeten (Prøysenstipendet), Siri Nilsen (Prøysenprisen), James Bond (den ekte) og James Bond (dobbeltgjengeren som blir sprengt i første akt og skaper ulidelig fortvilelse gjennom hele andre og voldsom glede da den ekte dukker opp i tredje). Bjørn Eidsvåg (æresprisen) var ute da bildet ble tatt.

Det andre bildet er fra Egils avis. De heier alltid.