Torsdag 21. mai 2015 kl. 16.00-19.00 presenterer 20 forfatterstudenter sine hovedprosjekter.

Velkommen til ”Hold av dagen!” 14 studenter fra den toårige forfatterutdanningen i skrivekunst og litteraturformidling, og 6 studenter fra prosjektet i forfatterutdanning i faglitteratur for barn og ungdom, presenterer sine hovedprosjekter nå når utdanningstida deres nærmer seg slutten. De har lest og drøftet barnelitteratur og barnelitterær teori. Og de har skrevet. Hele tida.   Møt Lene Ask, Elen Betanzo, Espen Dekko, Liv Gulbrandsen, Helene Guåker, Per A.D. Jynge, Christian Lyder Marstrander, Amir Mirzai, Bergljot Nordal, Maria Eva Orieta, Sarah Ramin Osmundsen, Helga Samset, Inga Semmingsen, Gudrun Skretting, Torunn Berge, Vera Gjersøe, Sveinung Lutro, Sara Östlund Nilsson, Jeanett Sky og Kari Saanum.

Sted: Norsk barnebokinstitutts lokaler «Halvbroren», 4. etasje, Observatoriegaten 1b, Solli plass, Oslo Enkel servering  Vel møtt!