Hei alle sammen! Jeg er fascinert, det er det jeg kan si, jeg er fascinert og begeistra og jeg undrer meg. Livet i sin forunderlige utfoldelse, jeg føler meg ennå som et barn med store øyne i møte med verdens finurlige rariteter. Jeg elsker historier som oppsluker meg, drar meg inn i fantasiens ubegrensede univers, og har siden jeg var liten vært så heldig å bli lest for… Til jeg kunne lese selv. Og tegne… og male, klippe, lime, leke… og dra på eventyr. Ut i verden og inn i fantasien…

Jeg har jobbet med illustrasjon og billedkunst i mange år nå, som etterhvert er spredd rundtomkring på denne vakre planeten, da forskjellige oppdrag har dukket opp underveis på mine reiser. Alt fra veggmalerier i restauranter til illustrasjoner og private malerier. Innimellom lander jeg i Norge, hvor jeg har hatt noen utstillinger og drevet med kunstundervisning, noe på videregående skole og noen private kurs. Har også fordypet meg i psykoterapi, media og film. Kjenner nå en utrolig lyst på å engasjere meg mer i illustrasjon, gjerne for barn i alle aldre 😉 Og bidra til å gi andre en oppslukende magisk reise inn i fantasiens univers.

Her er et lite utvalg av illustrasjoner og bilder.

Besøk gjerne min webside: www.heartvisions.no eller send en mail til: selma@heartvisions.no