Norsk PEN inviterer til utdeling av årets Ossietzky pris til Ulrik Imitaz Rolfsen.

Fredag 20. november vant filmskaper Ulrik Imitaz Rolfsen over PST i Høyesteret.  Mandag 23. november mottar Ulrik Imtiaz Rolfsen Norsk PENs Ossietzkypris for sin kamp for

kildevernet og pressefriheten. Møt ham i samtale med journalist Marie Simonsen. Norsk PEN ønsker velkommen til utdeling av årets Ossietzkypris og markering av Fengslede Forfatteres Dag 2015 Mandag 23. november kl. 19.00, Nedjma, Litteraturhuset i Oslo Musikk ved Abazar Hamid. Abazar Hamid er fra Sudan, han er fribymusiker i Harstad.

PROGRAM:

Velkommen ved Norsk PENs styreleder William Nygaard. Overrekkelse av Ossietzkyprisen 2015 til Ulrik imtiaz Rolfsen.

Tale til prisvinneren ved Kjersti Løken Stavrum, generalsekretær i Norsk Presseforbund. Ulrik Imtiaz Rolfsen i samtale med Marie Simonsen. Musikk ved Abazar Hamid. Abazar Hamid forteller om sine erfaringer som forfulgt kunstner. Presentasjon av årets fokusfanger ved Hilde Rød-Larsen, medlem i Komitéen for Fengslede Forfattere og generalsekretær Hege Newth Nouri. Arrangementet er åpent for alle og varer ca halvannen time.

FB-event: https://www.facebook.com/events/1517930461832908/