Årsmøtet i Forfatternes klimaaksjon er 3. mai i Nedjma-salen i Litteraturhuset i Oslo kl 18.00

Årets møte har fokus på Arktis, opplyser Mette Newth i Arbeidsutvalget:

«Et oljefritt Lofoten og Arktis og vern av nordområdenes klima og miljø er en sentral kampsak, også for Forfatternes klimaaksjon, som jo er en av stifterne av Foreningen §112.  I kraft av dette er vi med på å forberede klimasøksmålet mot staten som leveres straks oljeministeren slipper løs 23 konsesjonsrunde en gang før/omkring juni. Både før og etter dette må norske velgere få vite hva vi og fremtiden risikerer å tape i  et Arktis som varmer dobbelt så raskt som resten av kloden. Februar 2016 ble den varmeste måneden noensinne målt, melder NASA.

Så, sett av ettermiddagen 3 mai  til viktig debatt og planlegging! Med ønsker om er trivelig og vitaminrik påske, beste hilsen fra Forfatternes klimaaksjon §112, Mette Newth, Arbeidsutvalget.

Kjenner du flere som vil skrive under oppropet mot oljeboring i Arktis? Her er nettsiden 112aksjonen.no.»