24. september 2016 er det klart for nytt NM i litteraturformidling, det skjer på Lørenskog Hus.

Liker du å fortelle alle du kjenner om den fantastiske boka du nettopp leste? Var du den ungen som lagde egne stemmer, replikker og livshistorier til absolutt alle bamsene i teselskapet? Tenker du utradisjonelt, eller er du rett og slett en kløpper til å fortelle eventyr? Da er du kanskje den neste norgesmesteren i litteraturformidling.

NM i litteraturformidling handler om å spre leseglede og vekke følelser. Gjennom å gi scenen til noen av landets beste formidlere, er vårt mål og skape bevissthet om litteratur og formidling – og om bibliotek som formidlingsarena. I år er det tredje gang NM arrangeres.

NM i litteraturformidling et helt åpent og gratis publikumsarrangement. Både heiagjengen, besserwissern og stolte tanter er velkomne. Det vil bli salg av forfriskninger av ymse slag. NM i litteraturformidling er et samarbeid mellom Lørenskog bibliotek og Fylkesbiblioteket i Akershus. Arrangementet er støttet av Kulturrådet.

Vinneren kåres av en fagjury som består av Hannah Wozene Kvam, Vera Micaelsen, Don Martin og Øystein Wiik.

Konferansier for dagen er Liv Gulbrandsen. Kulturrådets nye direktør, Kristin Danielsen, står for den offisielle åpningen.

Her kan du lese mer, bl a om påmelding