NBU-medlem Sigbjørn Mostue er en av forfatterne til NORLAs program

NBU-medlem Sigbjørn Mostue er en av forfatterne til NORLAs program

Deltakerne til første kull for NORLAs utviklingsprogram for nye forfatterstemmer er klare. De fire er: Simen Ekern, Sigbjørn Mostue, Roskva Koritzinsky og Nils Henrik Smith.

NORLAs utviklingsprogram for nye forfatterstemmer er en del av prosjektet Norges som hovedland ved bokmessen i Frankfurt i 2019. Å få fram nye litterære stemmer internasjonalt er en viktig del av satsingen. Utviklingsprogrammet er etablert i samarbeid med Talent Norge og Forleggerforeningen.
I årene frem mot 2019 vil en rekke forfattere få mulighet til å delta i et utviklingsprogram som fokuserer på den internasjonale dimensjonen av forfatteryrket. Programmet er for forfattere fra alle sjangre, både skjønnlitteratur, sakprosa og barne- og ungdomslitteratur.

Les mer om forfatterne og utviklingsprogrammet på nettsida til NORLA: