KOMMA er en nasjonal visningsarena der forfattere får mulighet til å vise litteraturproduksjonene sine for kulturarrangører og produsenter i Den kulturelle skolesekken (DKS). Målet er at forfattere skal nå nye målgrupper og få oppdrag i etterkant.

Neste KOMMA finner sted på Lillehammer i tilknytning til Norsk Litteraturfestival 30.-31. mai 2022. Programmet vil bestå av 45 min. lange visninger av produksjoner for barn og unge. Enkelte arrangementer vises foran et publikum med barn/ungdom, andre foran et voksent publikum.

Vil du vise litteraturproduksjonen din på KOMMA neste år?

Da kan du søke nå. Innmeldingen er åpen fram til 31. oktober 2021.

Meld inn litteraturproduksjonen din her.

Dersom du har sendt inn prosjektbeskrivelse via DKS-portalen, kan du sende en kopi av denne til Pegasus-ansvarlig Anne-Thea Haavind i stedet for å fylle inn skjemaet

Fra litteraturproduksjonen «Krokodilletyven» av Kvadratteatret basert på Taran Bjørnstads bok med samme navn. Foto: KOMMA/Norsk Litteraturfestival