Etter å ha gitt ut en rekke lettlestbøker de siste årene, er Camilla Kuhn igjen ute med billedbok. Denne gangen handler det om hoggormen Gorm.

Gorm er en helt vanlig huggorm, som jobber på apotek, og reiser hjem til foreldrene sine i helgene. Skjønt, helt vanlig er han forresten ikke. Gorm er nemlig snill. Forferdelig snill. Og snille huggormer driver ikke med dreping av mus og den slags. Ne-hei, det gjør de IKKE… Gorm2

Eller, det gjør de visst alikevel, skal det vise seg. Gorm er vel kanskje ikke så snill som han synes selv, men han prøver i hvert fall så godt han kan. Og noen ganger er det kanskje like greit å lukke øynene for egne feil og mangler?»

Gorm er en snill orm er allerede solgt for oversettelse til dansk.

Og her har Camilla Kuhn skrevet et blogginnlegg på Cappelen Damm om foranledningen for boken:

http://www.forlagsliv.no/halvekongeriket/2013/02/08/hva-driver-egentlig-alle-hoggormene-med-2/