svingen-bok“Verdens farligste gjeng” består av fire rå historier om kvartetten som tilbringer dagene etter skolen i Uhyggens borg i Ondskapens skog. I virkeligheten er det en liten trehytte i skogholtet bak blokkene. Gjengen består at Bukspretten, Dødser’n og Killer, og etter hvert får de selskap av en jente som ikke er helt som andre jenter: Vampyrrosa. I virkeligheten har de langt kjedeligere navn og spiser middag klokka fem. Men inne i skogen, langt unna alle voksne, skjer alle de spennende tingene. Og en sjelden gang, beveger også Verdens farligste gjeng seg ut i gatene. Da kan virkelig alt skje!

“Verdens farligste gjeng” innholder ville, morsomme historier fra ungenes liv: gjengoppgjør, spyttekonkurranser og en gal gris. Her er grusomme godnatthistorier og særdeles dumme styreformenn.

Boka er gjennomillustrert av Ida Larmo som tidligere har illustret en rekke barnebøker og laget egne tegneseriestriper. Passer for alderen 8 – 13 år.