Denne boka passer for ferske lesere som liker frekke fugler.

 

Tittel: Bertil blir grei

 Forfatter og illustratør: Anna Fiske

 Forlag: Cappelen Damm, 2018

 Sidetall: 48

 Sjanger: Lesestart/Humor

 

Kort om handlingen:

Skjæra Bertil er pen. Han er flink. Han er dessuten en fantastisk sanger. Likevel vil ikke den teite katten være sammen med ham. Kan det være noe Bertil sa? For eksempel at katten er teit? Bertil må visst bli en enda bedre skjære. Om det i det hele tatt er mulig.

Anna Fiske har skrevet og tegnet en bildebok om kommunikasjonssvikt og hybris.

 Utdrag fra boka:

Tre subjektive superlativ:  Leken, lettlest og innsiktsfull

Anna Fiske(f.1964) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper. Hennes særegne, lekne strek og kreative nyskapning har sørget for flere priser og utmerkelser. Anna Fiskes bøker er blitt utgitt i mange land til strålende mottakelse.

 Lenke til boka på forlagets hjemmeside: Cappelen Damm