Denne boka passer for unge voksne med sansen for gode historier.

 

Tittel: Djevelhogget

 Forfatter: Tuva Tovslid

 Forlag: LIV Forlag, 2018

 Sidetall: 343

 Sjanger: Drama

 

Kort om handlingen:

Ada har blylodd rundt anklene. Slik føler hun det når hun drar seg gjennom dgene. Hadde hun bare visst hvor hun var på vei, hvor hun ville. Så finner hun boken om Djevelhogget. En lang tur, både mentalt og fysisk, ligger foran henne.
Djevelhogget er en roman for unge voksne, om å nå bunn for å tørre å begi seg mot toppen. Men er utsikten egentlig noe bedre der oppe?

 Tekstutdrag:

Hvordan ville det være å stå på toppen av Djevelhogget og skue nordover mot bygda og fjorden? Med vinden piskende i ansiktet og hjertet hamrende etter klatreturen? Bare å se det for seg fylte henne med mer energi enn hun hadde hatt på mange måneder. For hvis hun var en som kunne stå der, så var hun ikke en som var fanget her.

 

Tre subjektive superlativ: spennende, engasjerende og modig.

Tuva Tovslid (f. 1988) bor i Skien sammen med Magnus og sønnen Odin. Hun har en mastergrad i psykologi fra NTNU og jobber som studentrådgiver på Høyskolen i Sørøst-Norge. Djevelhogget er Tovslids første skjønnlitterære roman.

 Lenke til boka på forlagets hjemmeside: LIV forlag